Termeni de utilizare

la data de 01/04/2011

Atentie!

Siteul www.tragerilasorti.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat S.C. Konk Media S.R.L (denumita in continuare Compania), persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Bd. Camil Ressu Numarul 16, Bloc B4 Bis, Scara 1, Etaj 1, Apartament 2, Sector 3, cod fiscal RO24753359 si numar de inregistrare in registrul comertului J40/19427/2008.

Acest site (denumire generica pentru continutul, serviciile si orice alte informatii ori date furnizate de prezentul site) este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor websiteului.

 1. Important!
 2. Descrierea si modul de utilizare a sistemului
 3. Protectia proprietatii intelectuale
 4. Utilizarea continutului "Siteului"
 5. Suspendarea accesului
 6. Modificari aduse siteului
 7. Inregistrare, parole si responsabilitati
 8. Confidentialitate
 9. Atentie
 10. Forta majora
 11. Diverse
 12. Lege aplicabile si jurisdictie

1. Important!

Rolul acestui site este acela de a oferi clientilor sai (organizatori de concursuri) posibilitatea de a face extrageri ale castigatorilor, folosind dispozitivul de extragere

Datele incarcate de utilizatorii platformei TrageriLaSorti.ro (organizatori de concursuri) sunt folosite exclusiv in procesul de extragere si stocate pe serverele TrageriLaSorti.ro in vederea interogarii lor ca parte din serviciile oferite. Konk Media si afiliatii sai nu au dreptul sa foloseasca aceste date cu niciun alt scop cu exceptia oferirii serviciilor descrise in acest document.

Konk Media SRL se obliga sa obtina acordul oricarui angajat, partener care are acces la baza de date si codul sursa si/sau prepus al acestuia, de a renunta la dreptul oricarui potential castig care ar rezulta in urma unei extrageri efectuate prin TrageriLaSorti.ro.

2. Descrierea si modul de utilizare a serviciului

Serviciul oferit de prezentul site Serviciul permite oricarui organizator de concursuri sa faca o extragerea castigatorului / castigatorilor respectivului concurs. Serviciul este oferit contra cost. Pentru folosirea serviciului, trebuie parcursi urmatorii pasi:

 1. Se comanda si se plateste un pachet de credite necesare accesarii serviciului.
 2. Imediat dupa confirmarea platii, se poate accesa serviciul folosindu-se datele de acces alese la momentul comenzii. Pasii intermediari de folosire a serviciului sunt urmatorii:
  1. Primiti un nume de utilizatori si o parola de accesare a serviciului.
  2. Atunci cand doriti sa organizati o extragere, va logati in contul dumneavoastra de utilizator al serviciului si alegeti tipul de extragere pe care doriti sa o organizati: privata, protejata sau publica.

   Extragerile private sunt vizibile doar contului care organizeaza extragerea. Aceasta varianta este utila in cazul in care doriti sa aveti garantia autenticitatii extragerii dar nu doriti ca toata lumea sa aiba acces la detaliile extragerii.

   Extragerile publice sunt acele extrageri ale caror detalii sunt vizibile tuturor vizitatorilor siteului. Aceasta varianta este utila in cazul in care doriti ca oricine sa poata verifica detaliile extragerii, oferind astfel o garantie ca v-ati indeplinit promisiunea de a organiza o extragere corecta. In acest caz, insa, e important de stiut faptul ca detaliile vizibile ar putea ridica probleme de confidentialitate a datelor personale ale participantilor, fapt pentru care sunteti unicul responsabil.

   Extragerile protejate sunt acele extrageri ale caror detalii sunt accesibile doar organizatorului concursului. In acelasi timp, insa, vizitatorii site-ului pot, pe baza unui identificator unic (id USER, email, nume, etc), sa interogheze baza de date pentru a verifica daca au fost inclusi in lista de participanti si daca au fost desemnati sau nu castigatori.

  3. La pasul urmator, va fi nevoie sa incarcati lista participantilor la extragere. Important este faptul ca sunteti singurul responsabil pentru respectarea confidentialitatii datelor cu caracter personal pe care le incarcati in Site. Noi nu prelucram in niciun fel datele urcate de dumneavoastra in site si nu folosim in niciun fel informatiile furnizate pentru alte scopuri in afara celui de extragere a castigatorului concursului.
  4. Se alege numarul de premii (se pot si individualiza premiile – ex: laptop, vacanta etc.)
  5. Se porneste extragerea. Serviciul alege unul sau mai multi castigatori, in functie de optiunea clientului. Selectia se face cu ajutorul unui dispozitiv omologat special in acest sens de catre Oficiul Federal de Metrologie din Elvetia, avand un certificat de conformitate in acest sens. Dispozitivul exploateaza un proces elementar de optica cuantica, cu ajutorul caruia genereaza numere aleatorii.

   Pentru ca o extragere sa fie cat de transparenta posibil, trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

   • Lista de participanti sa fie cea corecta (sa nu lipseasca anumiti participanti, sa nu fie trecuti de mai multe ori anumiti participanti, cu alte cuvinte fiecare sa aiba sansele pe care le merita conform regulamentului)
   • Extragerea sa fie cu adevarat aleatorie, fara interventii umane
   • Lista castigatorilor trebuie sa fie publicata la timp (sau cel putin sa existe un mod de a consulta lista de castigatori)

    

   O data ce sunt indeplinite aceste conditii, sistemul poate garanta faptul ca

   • este imposibil ca extragerea sa fie influentata de vreo persoana;
   • este imposibil pentru cineva sa prevada sau sa forteze castigatorul extragerii;
   • fiecare intrare in sistem are exact aceleasi sanse de castig.
   Cu alte cuvinte, extragerea se va realiza in concordanta cu cele mai inalte standarde tehnice si etice.

    

  6. In site se arhiveaza o inregistrare a extragerii, oferind potentialilor terti interesati o istorie documentata a extragerii. Arhiva extragerii include numele companiei organizatoare, timpul exact la care s-a realizat extragerea, toate intrarile in sistem, precum si castigatorii desemnati de sistem. Odata ce s-a finalizat extragerea, inregistrarea acesteia din sistem nu se poate sterge. Aceasta inregistrare va fi pastrata in sistem pentru 90 de zile, moment la care toate datele extragerii vor fi sterse automat din bazele de date TrageriLaSorti.ro. Aceasta perioada poate fi modificata in primul pas al extragerii.

3. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Siteului (precum si orice alt material avand legatura cu Siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Siteului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului.

In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe Site, declarati ca:

 • sunteti de acord unei cu acordarea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu catre Site pentru toate drepturile de autor supre continutului publicat de dvs. pe Site
 • garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Site
 • exonerati de raspundere Siteul cu privire la orice plingere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de Site

Siteul isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs., fara informarea dvs.

4. Utilizarea continutului Siteului

Puteti copia si printa Continutul Siteului (date, imagini si orice alt tip de informatii prezentate pe Site) doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Siteului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului:

 • reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
 • indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Siteului asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email prevazuta in preambulul acestor termeni si conditii.

5. Suspendarea accesului

Siteul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Siteului sau la o parte a acestui continut. Mai mult, daca activitatea dumneavoastra in site este de natura sa aduca prejudicii de imagine Siteului si Companiei, atunci siteul poate suspenda accesul dvs., urmand a retine sumele platite de dumneavoastra in avans, drept daune-interese pentru incalcarea prezentului set de termeni si conditii.

Spre exemplu, dar fara a se limita la aceasta situatie, Siteul poate suspenda accesul dumneavoastra la continutul si serviciile sale in situatia in care accesati in mod neautorizat contul unui alt utilizator al Siteului sau in cazul in care organizati extrageri in care nu toti participantii au aceleasi sanse de castig ori extrageri in care se incalca oricare dintre conditiile necesare pentru realizarea unei extrageri transparente, conditii enuntate mai sus, la punctul 2 al prezentului set de termeni si conditii.

6. Schimbari ale siteului

Siteul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Siteul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

7. Inregistrare, parole, responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al Siteului, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Siteul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Siteului. Siteul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau, pe baza aceluiasi cont de acces. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Siteul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

8. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Site va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Siteului.

9. Atentie !

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Siteul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Siteului, a software-ului ori a produselor si serviciilor oferite sub egida sa. Siteul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Siteul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Siteul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10. Forta Majora

Siteul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Siteului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Siteului, erorile de operare, greva, etc.

11. Diverse

Siteul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Siteul va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

12. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti de la sediul societatii care administreaza Siteul.

Va multumim.

 


Solicita un cont de organizator extrageri pe Trageri la Sorti »